Gratis iPad bij krant of tijdschrift

ipadDe krant wordt tegenwoordig steeds vaker digitaal gelezen. Toch missen een hoop mensen het gevoel iets in hun handen te hebben. Met een tablet wordt dit opgelost omdat u gewoon nog iets in uw handen heeft. U kan zelfs de bladzijden met uw vingers omslaan en u verdiepen in de krant of tijdschrift. Het enige nadeel is dat u dan eerst een iPad moet aanschaffen voordat u de krant kan gaan lezen. Met een gratis iPad bij krant of tijdschrift krijgt u de kans om digitaal de krant te lezen vanaf u eigen tablet.

Gratis iPad bij krant of tijdschrift wordt vaak gegeven als u kiest voor een digitaal abonnement. Vaak bent u verplicht om voor minimaal twee jaar een digitaal abonnement af te sluiten. Iedere dag ontvangt u dan digitaal de krant en kan u uzelf verdiepen in het laatste nieuws van de dag. Naast de digitale versie van de krant wordt u vaak op de hoogte gehouden van updates. Uw krant is zo niet verouderd wat u helaas vaak met de papierenkrant wel meemaakt. Een gratis iPad bij krant of tijdschrift kan u vaak online afsluiten. Meestal krijgt u wel vaak de iPad mini gratis en bij een iPad Air dient u wat geld bij te betalen of een duurder abonnement af te sluiten.

Maar wat kan u met een gratis iPad bij krant of tijdschrift naast natuurlijk het lezen van de krant? Naast het lezen van de krant is het mogelijk om werkelijk alles te doen wat u ook met een laptop doet. U merkt alleen al wel snel dat u de tablet er veel sneller bij pakt. Even iets opzoeken kan ook echt snel doordat u alleen de tablet erbij hoeft te pakken. U hoeft dus geen laptop op te starten, maar uw tablet blijft gewoon altijd aan. Het enige wat u hoeft te doen is er even bij pakken en u kan direct aan de slag.

Standaard zijn er op de gratis iPad bij krant of tijdschrift een aantal applicaties geïnstalleerd. Met applicaties heeft u de mogelijkheid om uw tablet in te richten. Zo kan u nieuwe programma’s installeren of uw tablet eenvoudig uitbreiden. Het uitbreiden van uw tablet met software kan via de appstore. Iedereen heeft gratis toegang tot de appstor met meer dan 500.000 programma’s die u online kan installeren. Een groot gedeelte van deze programma’s zijn gratis te downloaden terwijl er ook een gedeelte tegen betaling is. Tussen de applicaties vindt u serieuze programma’s zoals het office pakket om onderweg te kunnen werken, maar ook games en entertainment apps. Het is zelfs mogelijk om met de gratis iPad bij krant of tijdschrift een aantal bordspellen te installeren. Speel bijvoorbeeld digitaal Monopoly in het vliegtuig of een spelletje Levensweg terwijl u de tablet doorgeeft. Het is allemaal mogelijk met een gratis iPad bij krant of tijdschrift.

Een gratis iPad bij krant of tijdschrift is altijd het nieuwste model met diverse voordelen en opties. Denk bijvoorbeeld aan een prachtig full hd beeldscherm en een dunne achterkant. Maar denk ook aan een full hd filmcamera, waarmee u in de hoogste kwaliteit filmpjes en foto’s kan maken. De filmpjes kan u zelfs dankzij een gratis software genaamd iMovie rechtstreeks monteren op uw tablet. Daarna bepaalt u helemaal zelf wat u met uw nieuwe vakantiefilmpjes doet. Zo kan u deze publiceren op het internet of delen met uw familie en vrienden. Met de tablet van Apple is eigenlijk alles wel mogelijk. Het is nog leuker dat u deze helemaal gratis bij krant of tijdschrift krijgt.

Bekijk iPad aanbiedingen